The Happymakers

Zelfgemaakte Markt
13.00 – 18.00

Hi! Ik ben Dania, bedenker en ontwerper van The Happymakers. Ik ben 27 jaar, woon in Den Bosch en doe sinds 3 jaar wat ik het liefst doe! Namelijk sieraden ontwerpen en maken, creatieve workshops geven en op leuke markten en evenementen staan.

Als klein meisje maakte ik al sieraden en verkocht deze op koninginnendag. Daarna ben ik de pabo gaan doen en juf geweest op de vrije school. Toch paste dit wereldje niet helemaal bij mij en heb ik afscheid genomen van het onderwijs. Ik had behoefte aan meer vrijheid en wilde graag iets doen met al mijn ideeën en creativiteit.

Vanuit een hobby is The Happymakers ontstaan. Wat later uitgroeide tot een bedrijf waar ik tot op heden mijn brood mee kan verdienen 🙂 The Happymakers is voor mij het bewijs dat je dromen echt waar kunnen worden wanneer je er heel hard voor werkt. Alles wat je aandacht geeft groeit!

Het liefst ontwerp ik nieuwe collecties in mijn atelier, schilder ik of wandel lekker met mijn hond in de natuur. Ik geef heel graag creatieve workshops, toch de juf in mij :P. En sta heel graag met mijn kraampje op een hippie/handgemaakte markt. Sinds kort heb ik een oldtimer constructam caravan gekocht. Deze heb ik opgeknapt in happymakers style en deze zomer kun je ons winkeltje op wielen vinden op gezellige markten en evenementen.