Goejenhandel

Familie Vrijheidsplein
13.00 – 18.00

Voel je vrij, pimp je shirt!

Kom gezellig langs en maak in een oogwenk jouw eigen opdruk in het teken van vrijheid. Met eenvoudige middelen maak je je eigen wasbestendige design, wat we ter plekke professioneel drukken. Superleuk voor kinderen én ouders! Neem je eigen blanco shirtje van thuis mee of koop bij Goejenhandel voor een zacht prijsje een eerlijk en duurzaam exemplaar. Even knutselen en je hebt je eigen V-shirt, die je meteen aan kunt!

Goejenhandel is hét atelier waar je toffe creatieve opdrachten door jongeren laat maken, dé winkel waar je verrassende duurzame designs van ze vindt en dé plek waar je als klant bijdraagt aan talentontwikkeling, persoonlijke groei en carrièrekansen van jonge makers, die hun talent niet vanzelfsprekend kunnen inzetten.

Stichting Goejenhandel ondersteunt jongeren met creatief talent, die dat talent niet vanzelfsprekend kunnen inzetten. Zij dromen van een wereld waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar passie en talent te ontdekken en in te zetten voor een gezonde deelname aan de maatschappij.