Crew

Meld je aan als crew member!

Lijkt het je te gek om ons te helpen met de opbouw, achter de bar of elders op het festivalterrein? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sluit je aan als crew member en bemachtig een plekje in ons team!

#BFB24 ZOEKT JOU
Op 5 mei vieren we de vrijheid en dit is niet mogelijk zonder de hulp van onze fantastische crew. Als crew member word jij op handen gedragen en maak je onderdeel uit van een enthousiast team. Naast het officiële #BFB24 crew-shirt zorgen wij voor lekker eten én een vrijwilligersvergoeding. We hebben de volgende functies in de aanbieding:

Productie
Wil je wel eens weten hoe de productie van een festival eruit ziet? Sluit je dan aan bij ons productieteam! Zowel in de op- als afbouw kunnen we productie-medewerkers gebruiken die niet bang zijn voor vieze handen.

Bar
Ben jij 18 jaar of ouder? Tap jij het beste biertje van je vriendengroep en rust je niet voordat iedere bezoeker zijn of haar drankje heeft gekregen? Dan ben jij de bartijger die wij zoeken!

Publieksbegeleiders
Onze publieksbegeleiders zijn alleskunners! Een vriendelijk gezicht dat het publiek verwelkomt en hulp biedt bij vragen of problemen. Iets voor jou?

Infobalie of kassamedewerker

Kan jij veel informatie opslaan en hou je ervan mensen te helpen? Dan is dit een goede plek voor jou.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan op via deze link. Aanmelding is mogelijk tot en met 8 april.

Heb je een andere vraag, neem dan contact met ons op via crew@bevrijdingsfestivalbrabant.nl.