Vrijwilligers

Meld je aan als vrijheidsvrijwilliger!

Lijkt het je te gek om ons te helpen met de opbouw, achter de bar of elders op het festivalterrein? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sluit je aan als vrijwilliger en bemachtig een plekje in ons vrijwilligersteam 2020!

#BFB20 ZOEKT JOU
Op 5 mei vieren we de vrijheid en dit is niet mogelijk zonder de hulp van onze fantastische vrijwilligers. Als vrijwilliger word jij op handen gedragen en maak je onderdeel uit van een enthousiast team. Naast het officiële #BFB20 crew-shirt zorgen wij voor lekker eten én een onkostenvergoeding van 5 euro per uur. We hebben de volgende functies in de aanbieding:

Productie
Wil je wel eens weten hoe de productie van een festival eruit ziet? Sluit je dan aan bij ons productieteam! Zowel in de op- als afbouw kunnen we productie-medewerkers gebruiken die niet bang zijn voor vieze handen.

Bar
Ben jij 18 jaar of ouder? Tap jij het beste biertje van je vriendengroep en rust je niet voordat iedere bezoeker zijn of haar drankje heeft gekregen? Dan ben jij de bartijger die wij zoeken!

Publieksbegeleiders
Onze publieksbegeleiders zijn alleskunners! Een vriendelijk gezicht dat het publiek verwelkomt en hulp biedt bij vragen of problemen. Iets voor jou?

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan via dit inschrijfformulier! Aanmelding is mogelijk tot en met 31 maart.

Heb je een andere vraag, neem dan contact met ons op via vrijwilligers@bevrijdingsfestivalbrabant.nl.