Vrijwilligers

Bevrijdingsfestival Brabant is op zoek naar vrijwilligers 💪🏼🏅✌🏼
Lijkt het je te gek om ons te helpen met de opbouw, achter de bar of elders op het festivalterrein? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sluit je aan als medewerker en bemachtig een plekje in ons vrijwilligersteam 2018!

#BFB18 ❤️YOU
Op 5 mei vieren we de vrijheid en dit is niet mogelijk zonder de hulp van onze fantastische vrijwilligers. Als vrijwilliger word jij op handen gedragen en maak je onderdeel uit van een hechtteam. Naast het officiële #BFB18 crew-shirt zorgen wij voor lekker eten én een vergoeding van 5 euro per uur. We hebben de volgende functies in de aanbieding:

Productie
Wil je wel eens weten hoe de productie van een festival eruit ziet? Sluit je dan aan bij ons productieteam! Zowel in de op- als afbouw kunnen we productie-medewerkers gebruiken die niet bang zijn voor vieze handen.

Bar
Tap jij het beste biertje van je vriendengroep en rust je niet voordat iedere bezoeker zijn of haar drankje heeft gekregen? Dan ben jij de bartijger die wij zoeken!

Kassa
Een fijne festivalbeleving begint voor veel van onze feestvierders bij het eerste contact met jou! Ben jij een enthousiaste verkoper die zelfs in alle drukte nog exact weet hoeveel wisselgeld je moet teruggeven? Dan ben jij aangenomen als kassamedewerker!

Publieksbegeleiders
Onze publieksbegeleiders zijn alleskunners! Een vriendelijk gezicht dat het publiek verwelkomt hulp biedt bij vragen of problemen. Iets voor jou?

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan via dit inschrijfformulier!

Vers van de pers
En dan nog twee nieuwtjes voor wie al bekend is bij ons. We gaan een ander planningssysteem gebruiken: Teamplan. We verwachten er veel van!

En ander nieuwigheidje is Ilse. Misschien kennen jullie haar nog van vorig jaar, toen ze Marijke op de voet volgde. Zij heeft het vrijwilligersstokje van Marijke overgenomen. Dank voor alles Marijke! We gaan je missen.

MEET THE NEW GENERATION FREEDOM FIGHTERSYOUNG & FREE