Vrijheidsmaaltijden in Brabant

Nadat we het Bevrijdingsfestival hebben afgetrapt met onze vrijheidslunch, wordt de vrijheidsmaaltijd voortgezet in diverse wijken in Brabant. Buurtbewoners organiseren kleinschalige vrijheidsmaaltijden voor hun wijk. Een heerlijke maaltijdsoep en een goed gesprek over vrijheid, dat is wat alle maaltijden gemeen hebben. De verder invulling van de programma’s loopt uiteen: een lezing, muziek of gewoon gezellig samen om tafel, het gebeurt allemaal.

Eet je mee?

In 2023 hebben we op drie verschillende plekken in Brabant de Vrijheidsmaaltijden georganiseerd samen met buurtbewoners. We zouden het enorm mooi vinden als dat dit jaar weer lukt! Dus wil jij graag een Vrijheidsmaaltijd organiseren bij jou in de wijk of dorp? Meld je hier aan of neem contact met ons op voor meer informatie via info@bevrijdingsfestivalbrabant.nl.

Vrijheidssoep

Zet die soeppan maar op het fornuis! Ook dit jaar is er weer een Vrijheidssoep. Nick Toet heeft een heerlijk recept voor tomatensoep met miso en bosui gemaakt! Lekker en gemakkelijk zodat iedereen kan mee koken op 5 mei. Serveer de soep en sta met je tafelgenoten stil bij vrijheid!

Ook een maaltijd voor jouw wijk organiseren? Leuk! Meld je hier aan of neem contact met ons op voor meer informatie via info@bevrijdingsfestivalbrabant.nl.