Vrijheidsmaaltijden in ’s-Hertogenbosch

Nadat we het Bevrijdingsfestival hebben afgetrapt met onze vrijheidslunch, wordt de vrijheidsmaaltijd voortgezet in diverse wijken in Brabant. Buurtbewoners organiseren kleinschalige vrijheidsmaaltijden voor hun wijk. London Loy’s maaltijdsoep en een goed gesprek over vrijheid, dat is wat alle maaltijden gemeen hebben. De verder invulling van de programma’s loopt uiteen: een lezing, muziek of gewoon gezellig samen om tafel, het gebeurt allemaal.

Eet je mee?

Je kunt op drie verschillende plekken terecht in Brabant. In Engelen bij de Engelenburcht. In Rosmalen op de Vincent van Goghlaan en in ‘s-Hertogenbosch bij de Graafse Akker. Klik op de locatie om alle details over de aanmelding te lezen. Er is ook nog een Resto van Harte op 5 mei. Daarover lees je hier meer.

Vrijheidssoep

Zet die soeppan maar op het fornuis! Ook dit jaar is er weer een Vrijheidssoep. En dit keer wordt-ie gemaakt door London Loy, bekend van het televisieprogramma Koffietijd, zijn kookboeken en zijn deelname aan Expeditie Robinson! In aanloop naar Bevrijdingsdag deelt London het recept, waardoor iedereen op 5 mei kan meekoken. Serveer de soep en sta met je tafelgenoten stil bij vrijheid!

Ook een maaltijd voor jouw wijk organiseren? Leuk! Meld je hier aan of neem contact met ons op voor meer informatie via info@bevrijdingsfestivalbrabant.nl.