Zelfgemaakte Markt

Plein van de Vrijheid
13.00 – 18.00

Zoals elk jaar is er ook weer een markt bij Bevrijdingsfestival Brabant en dat is niet zomaar een markt. Het is de Zelfgemaakte Markt! Op deze markt staan makers – kunstenaars, knutselaars, designers en creatievelingen – met prachtige zelfgemaakte creaties: van lampen tot kunst, van knuffels tot kleding.

De Zelfgemaakte Markt vindt je tussen de activiteiten van het Familie Vrijheidsplein en de partners van het Plein van de Vrijheid. Kom snuffelen bij de mooiste kramen en bekijk wat voor talent er allemaal actief is bij jou in de buurt.

Deelnemers

Liek’s Art Boetiek
Uniek ontworpen handgemaakte polymeerklei sieraden en mini-sculpturen. Klik hier voor meer info.

Funcky Life
Handgemaakte accessoires zoals tassen, haaraccessoires, sieraden, make-up tasjes en nog veel meer voor kids en volwassenen. Klik hier voor meer info.

Argibald
Kinderboeken, ansichtkaarten, tasjes, shirts, hoodies, zeefdrukken en origineel tekenwerk. Klik hier voor meer info.

K!KKE Kids Fashion
Handgemaakte kleding, bedrukte kleding en accessoires voor baby’s en kinderen. Klik hier voor meer info.

KreaKarin
Porseleinen sieraden met veel verschillende kleuren, vazen en Delfts Blauw.

Van Tienen Vitrine
Slabbetjes, schortjes, tassen, verjaardag kroontjes, jurkjes, beddengoed en nog veel meer voor baby’s, peuters en kinderen. Gemaakt van nieuwe en vintage stoffen.

Lisette Spapens en Anna Garssen
Illustraties, prints en postcards. Klik hier voor meer info.

Gewoon Omdat
Complimentenkadoosjes; handgemaakte kadootjes in een doosje met een compliment naar keuze.

StuffEds
Leuke handgebreide accessoires. Van cactussen tot posters en sleutelhangers tot knuffels. Als je er maar vrolijk van wordt.

Annette Zirkzee
Zelfgemaakte theemutsen en opgeknapte theebeurs, foto’s, opgeknapte kleine meubels (tafeltjes, krukjes, kastje) en ter decoratie wat tweedehands serviesgoed.

MAIKAI Vegan Jewelry
Handgemaakte sieraden en vegan verzorgingsproducten. Klik hier voor meer info.

Jie Chen en Merijn Donders
Handgemaakte keramiek uit onze studio in Eindhoven. Alles is gemaakt van de basismaterialen, met de hand bewerkt. Porseleinen windchimes, porseleinen sieraden, porselein tableware (borden, mokken, kopjes, kommen, theeset) en porseleinen vaasjes. Klik hier voor meer info.