Navarone

Mainstage
13:15-14:15

De mannen van Navarone, echte rockers waar plezier en vakmanschap hoog in het vaandel staan. De veelzijdige Nijmeegs-Amsterdamse band viert het 10-jarig jubileum! We kennen ze natuurlijk van hun weergaloze deelname aan The Voice of Holland waarin ze het super ver schopten. Onder leiding van coach Anouk kwamen ze in de finale terecht.
Navarone staat bekend om de krachtige hoge vocalen in combinatie met een hypnotiserende sound. Altijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen elementen van de seventies rock en invloeden uit de grunge en alternatieve rock. Ze stonden al op meerdere grote podia en festivals, waaronder Zwarte Cross, Paaspop en het Hongaarse Sziget.
In 2017 brachten de mannen het langverwachte derde album ‘Oscillation’ uit. Deze release bevestigde de reputatie die het kwintet inmiddels heeft opgebouwd, het album is een meesterwerk. Het perfecte voorbeeld van kracht, dynamiek, diepgang en diversiteit. Ze hebben het heden en de toekomst in de palm van hun handen.
Altijd op zoek naar avontuur werden ze gehoord. Op 13 juni mag Navarone in het voorprogramma van Bon Jovi in het Goffertpark in Nijmegen spelen.

Maar eerst komen ze de sterren van de hemel rocken op Bevrijdingsfestival Brabant.