Buitengewoon

Onze DJ area is terug!
Groter, gezelliger en nog meer dansjes! Buitengewoon is een plek waar de hele dag verschillende DJ’s de lekkerste tunes draaien. Neem je beste vrienden mee, bestel een biertje (of iets fris) en kom met ons dansen.

Demi Maria

Buitengewoon

13:00-14:00

Demi Maria, hét vrouwelijke urban talent van het moment. Demi is een muzikale duizendpoot, aangezien zijzelf draait, maar ook haar eigen nummers zingt, waar ze op Spotify tienduizenden streams per track pakt en ook in de grootste playlists in haar genre de nodige spots pakt. Hard werken loont en daar is Demi een goed voorbeeld van. De Moombathon beats van deze DJ zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan.

MURCY

Buitengewoon

14:00-15:00

Guess who’s back?! Merijn Murk a.k.a Murcy steelt al jaren de show! Vroeger stond hij bekend als Brooklyn, waar hij internationale boekingen deed, hits scoorde zoals ‘Bobbelen’ en ‘Glijbaan’ met onder andere Team Rush Hour. Met een frisse alias op zak, is hij weer meer dan ready om de boel zijn kop te zetten in binnen- en buitenland. Kom lekker dansen op de Latin, Moombathon beats van deze man!

Masquraid & MC Donson

Buitengewoon

15:00-16:00

Masquraid begon zijn carrière in de schuur van zijn ouderlijk huis. Sinds zijn twaalfde is hij al bezig met het maken van zijn eigen edits, tracks & mixtapes. Deze jarenlange ervaring gebruikt Bram tot op de dag van vandaag om zijn DJ act een sound te geven die ervoor zorgt dat het publiek precies krijgt wat ze wilt als Masquraid achter de knoppen staat. Een crossover set van bekende tracks met een Masquraid sound, eigen producties én zelfgemaakte mash-ups en edits. Dit in combinatie met een energieke MC zorgt ervoor dat je tijdens een set Masquraid geniet van een eclectische mix die je niet van het dansen kan weerhouden. 

Winnaars Hip-Hop Contest

Buitengewoon

16:00-17:00

De twee winnaars van de Hip-Hop Contest die we samen met Open Urban Podium organiseerdebetreden het podium. Jong talent met eigen songs!

Sam Asari & Chance di Finésse

Buitengewoon

17:00-18:00

Sam Asari, bekend van zijn debuut ‘Come With Me’, kreeg aandacht op social media voor zijn freestyle. Sam heeft Ghanese roots, maar is geboren en getogen in Nederland. Zijn visie is om een veilige plek te bieden; een gevoel van comfort voor iedereen die naar zijn muziek luisteren. Verwacht een mix van Afrobeat, Afroswing, R&B en Hip-Hop.

Floris Keijzer

Buitengewoon

18:00-18:30

Floris Keijzer (23 jaar) komt uit Amstelveen en maakt sinds zijn 19e muziek. Vanaf zijn zolderkamer begon hij met het maken van muziek. Naast het schrijven van zijn eigen teksten is Floris ook actief betrokken bij het produceren van beats. De genres die Floris het meeste aanspreken zijn pop en (Dutch) hip hop, waarbij hij vaak een eigentijdse Engelse vibe toevoegt. Floris heeft de kracht om zijn publiek mee te nemen in de vibe van het moment.

LEEV

Buitengewoon

18:30-19:00

Met zijn looks, dito stem en topsportmentaliteit heeft Levi er alles voor over om zijn doelen te bereiken. In februari won hij de RADIONL BUMA Award voor Jong Talent en nu staat hij op Bevrijdingsfestival Brabant! ‘Ik wil meer optreden, mensen entertainen en meekrijgen in mijn flow. Ik ben er klaar voor en ga voor goud!’

Matt Ardeo

Buitengewoon

19:00-20:00

Matt Ardeo is een DJ & MC in één en is een echte crowdpleaser, die zijn energie en enthousiasme altijd perfect over weet te brengen op het publiek.

Verwacht een uur vol muzikale verrassingen in uiteenlopende muziekgenres; van beuken op de dikste Powerhouse, tot schuren op de lekkerste Urban en natuurlijk wordt er hard meegezongen op de beste hitjes. Matt Ardeo houdt niet van hokjes!

Toxic Joy

Buitengewoon

20:00-21:00

Toxic Joy is de laatste 6 jaar hard aan het bouwen aan zijn weg in de House Industrie! Met zijn eigen Headline shows in het buitenland en support van de grootste namen in de scene (John Summit, Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren en Don Diablo) om er een paar te noemen. Vele artiesten beschrijven hem als “The one to watch” en met samenwerking met onder andere MOTi en Plastik Funk is Toxic Joy niet meer te vergeten in de hedendaagse Tech House scene.

POLTERGST

Buitengewoon

21:00-22:00

POLTERGST is een anonieme dj/producer uit Nederland/Duitsland. Door zijn unieke imago en zijn eigen draai aan de hardere sounds van edm in zijn producties en op het podium is POLTERGST er een om in de gaten te houden! Zijn muziek wordt al gedraaid op festivals over de hele wereld door DJ’s als Timmy Trumpet, Blasterjaxx en vele anderen.

Flux Overload

Buitengewoon

22:00-23:00

Beuken tot je een ons weegt? Maak je geen zorgen want Flux Overload laat er geen
gras over groeien! Dankzij zijn unieke manier van mixen komt er een overload aan energie vrij, een uur lang waan je je door de dikste hits en de hardste kicks! No holding back, Flux Overload zal je laten zien waar hij van is gemaakt!