BREAK THE SILENCE DISCO

Plein voor de Vrijheid

Kom op 5 mei samen met je vrienden naar de Break the Silence Disco van het Rode Kruis. Luister naar de bijzondere verhalen van Moe, Zenaye en anderen. Voor al deze jongeren is vrijheid niet vanzelfsprekend. Dans tussen de verhalen door op muziek uit landen als Syrië, Gambia en Afghanistan.

BREAK THE SILENCE DISCO
Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Met het grootste vrijwilligersnetwerk ter wereld zijn we overal aanwezig. Tijdens noodsituaties, bij rampen en conflicten. Ook in gebieden waar vrede niet vanzelfsprekend is. We doen dit vanuit onze zeven grondbeginselen. Dat betekent voor ons dat ieder mens recht heeft op respect en waardigheid. Dat mensen in de grootste nood als eerste geholpen moeten worden. En dat hun geloof, nationaliteit, ras, afkomst of politieke mening niet ter zake doen.

Ook dit jaar is het Rode Kruis aanwezig op de Bevrijdingsfestivals. Kom samen met je vrienden naar de Break the Silence Disco. Luister naar de bijzondere verhalen van Moe, Narcis, Sana en anderen. Voor deze jongeren is vrijheid niet vanzelfsprekend. Dans tussen de verhalen door op muziek uit landen als Syrië, Eritrea en Afghanistan.

Doe jij op 5 mei een dansje met ons?

MEET THE NEW GENERATION FREEDOM FIGHTERSYOUNG & FREE