Nieuw! Dit jaar is Bevrijdingsfestival Brabant cashless en werken we met herbruikbare hard cups in plaats van plastic wegwerpbekers.

Bevrijdingsfestival Brabant is gratis, maar niet voor niks. We werken sinds dit jaar niet meer met munten en cash. Stuk makkelijker toch? Dan hoef je niet bij de muntverkoop én bij de bar in de rij te staan voor je favoriete versnaperingen. Op het festivalterrein kun je dus betalen met PIN en met een persoonlijke betaalkaart. Deze betaalkaart is vooral voor de jonge festival bezoekers die nog geen pinpas hebben. Deze persoonlijke betaalkaart is verkrijgbaar op het festivalterrein, met PIN of cash (ja, alleen hiervoor kun je nog cash gebruiken) kun je hier een naar jou gewenst bedrag op zetten.

Waarom hard cups? Omdat wij om het milieu geven! Voor slechts €1,50 koop je je eigen hard cup die je heel de dag kunt gebruiken. We willen je wel tegemoet komen in deze kosten en maken daarom het toiletgebruik op het festivalterrein gratis. Wil je Bevrijdingsfestival Brabant steunen? Lever dan aan het eind van de dag je hard cup in bij de daarvoor geplaatste containers (te herkennen aan het hekwerkdoek)! Met deze opbrengst maken wij het festival mede mogelijk!