Ook dit jaar staan er weer diverse foodtrucks om de honger te stillen, loop gerust een stukje door wanneer er een rij staat, er is genoeg om uit te kiezen!

Biologische snacks van Friethoes

Friethoes houdt van friet. Maar dan wel echt vers en liefst van een biologische aardappel. Dat vinden wij het lekkerst. En ook wel zo eerlijk! Biologische snacks, van kroketten tot frikandellen tot friet, alles is biologisch bij Friethoes.

Bollyfoods

Bollyfoods serveert Indiase maaltijden, snacks en drankjes vanuit twee foodtrucks: een Master uit de jaren ’80 en en een Mercedes uit de jaren ’90. Bollyfood is de winnaar van de 24Kitchen Foodtruck Award.

Faya Lobi

Lekker Surinaams eten bij Faya Lobi: Geniet van een huisgemaakte bara gevuld met masala kip en kousenband of onze vegetarische variant namelijk met gebakken tempé, masala aardappel, gebakken kousenband, kool en ei.

Fish&Chips

De oude zeecontainer is van de bodem van de Noordzee opgevist en sinds kort te bewonderen op diverse festivals. Biologisch bereide ‘spartelverse’ producten zoals kibbeling, zeekwartet, lekkerbekjes en diverse broodjes!

de Ijsbus

Grote bol ijs met heerlijke slagroom? Daarnaast ook nog een heel assortiment aan strooisels als disco dip en hazelnoot. Als Finishing touch een lekkere kletskop en dit alles in een vrolijk kartonnen bekertje geserveerd!

Koffiekever

De olijfgroene Kever is omgebouwd tot mobiele bar en rijdt het hele land door om iedereen van heerlijke duurzame koffie en thee te voorzien.

La Regina Dell Caffe Mockup

De dag begint en eindigt met koffie. Een mooie cappuccino, een stevige bak koffie, een stuiterende espresso. We richten ons op de kwaliteit van de basis, niet op de fratsen eromheen. Een prachtige boon, de perfecte maling, en met oog voor detail gezet door onze barista.

OERburgerbus

Ambachtelijk bereide hamburgers op een steenkool barbecue. Burgers zijn gemaakt van extra eerlijk vlees, namelijk afkomstig van de OERkoeien die zijn ingezet voor natuurbeheer in Nederland en dus heel hun leven vrij in de natuur geleefd hebben!

Pastabar 

De combinatie van gezond, puur en smaakvol eten gaat dan ook vaak gepaard met een hoge prijs. Pasta is bij uitstek geschikt door zijn veelzijdigheid. Met onze foodtrucks rijden we het hele land af om niet alleen gezonde en verse pasta te maken, maar dit ook te doen tegen een betaalbare prijs. Door dit voor de ogen van de bezoekers te maken, geven wij een extra beleving aan elk evenement.

Tour de Kebab

De gezellige Tilburgse is gespecialiseerd in Turkse gerechten. Hij staat bekend om zijn kwaliteit, smaak en service. Denk hierbij aan de momenteel enorm populaire broodjes doner kebab, durum kebab of de lahmacun.

Vega met ballen

Vega met ballen bakt de lekkerste vegetarische balletjes op locatie. Vanuit hun knalblauwe oldtimer bus serveren zijn hand gedraaide ballen in een pita met verse salade en saus. Een stevige vegetarische hap, ook geschikt voor echte vlees eters!

Wafelbus

Heerlijke zoete geuren bereiken uw neus. Het is de geur van vers gebakken wafels, je kijkt door het open luik. De bittere noodzaak verdwijnt, op gemoedelijke wijze wordt er voor u een overheerlijke verse Luikse wafel gebakken.

Willy Nacho

Nacho’s: een heerlijke snack tussendoor of een lekker hapje vooraf. Genieten van een schaaltje nacho’s in de zon vanuit een hangmat! De nacho’s van Willy bestaan uit een goed gevuld bakje met tortillachips, verse tomatensalsa en geraspte kaas. Houd je van pittig en/of van vlees? Dan heeft Willy de lekkere Mexican Taste. Tortillachips, tomatensalsa, gehakt, jalapeños, kaas en zure room! Even gegratineerd in de oven en als laatste zure room er boven op. Gezellig om samen van te smullen! Of je houdt natuurlijk lekker een bakje voor jezelf

Vietnamama

Vietnamama rollen vers op festivals heerlijke Springrolls met een traditionele Vietnamese vissaus. We serveren beef noodle salade en natuurlijk die heerlijke Vietnamese authentieke loempia’s. Alles vers, alles lekker.

WA? Worstenbrood

WA? Of je worstenbrood lust! Houden verkoopt in stijl verschillende soorten worstenbrood. Verkocht door opgewekte jongens en meiden, een lach en een grap, een praatje. Dit is echte Brabantse gezelligheid!